Zoeken naar nu aub

Uw zoekactie voor nu aub leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gum dump
Bij welke sexy geklede dame mag ik vandaag langskomen om haar te bekkjken en mezelf af te rukken aub. Indien mogelijk op je spuiten. Vergoeding geen probleem.  
Girly 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Heet koppel zoekt lekkere man
Wij zijn koppel uit Aalst vrouw 37 en man 39 We zoeken een gezellige, lekkere date voor hete uurtjes te beleven, man kijkt toe of doet soms eens mee, alles draait rond de vrouw, wie kan en wil mee doen met ons? Tot snel 😛 graag bij mail foto aub  
J&S 39 jaar Antwerpen - Balen
foto's van slipjes ruilen
Heb jij ook de fantasie om geil gedragen slipjes te bekijken? Heb jij ook zin om met mij foto's te maken van onze dames hun vieze slipjes enz? Geen fake aub.  

foto's van slipjes ruilen
Peter 46 jaar Antwerpen - Berchem 0470426316
Poetsvrouw gezocht
Hallo door. Ik zoek een sexy poetsvrouw die in een leuke outfit komt poetsen. Terwijl je poetst bekijk ik je. (Het gaat meer om de fantasie, dus er hoeft nt echt gepoetst te worden). Stuur een berichtje of whatsapp voor meer info (nt bellen aub, enkel whatsapp of sms).  

Poetsvrouw gezocht
Superspuiter 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Edging date
Welke dame kan mij hier heerlijk laten spuiten door gebruik te maken van haar handen, voeten en of mondje? Beschik jij over edging-skills? , meer dan welkom hier. Deze niet onknappe, intiem kaal, 1m80, 76kg, mooi en groot geschapen en sportieve jongeman kan veel en ver spuiten! Ik kan jou enkel discreet ontvangen. Deftige reactie's en geen mannen aub!  

Edging date
11 dagen
thomas 31 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
IK ZOEK GEDRAGEN WERKSOKKEN MANNEN wie wil zakcentje?
beste ik ben op zoek naar een man die zweetvoeten heeft en werksokken draagt en die me elke week er kan geven ik geef 50 euro voor 2 paar wekelijks en iemand voor altijd graag berichtje aub  
Anoniempje 37 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Piep mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een verzorgde vlaams lieve warme grote meid van 194cm, voorzien van een c-cup en intiem kaal. Ben je een ernstige deftige man opzoek naar een ontspannende echte gfe voor regelmatig contact? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een babbel, oprechte knf, intiem zonder extremen. Intiem met cd, Pijpen kan zonder cd. Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk. Afspreken doe ik niet op verplaatsing. Voor we afspreken had ik wel graag een foto. Intresse na het lezen va dit berichtje? Dan lees ik graag je mailtje :) Enkel reageren bij ernstige intresse aub!!! Tot snel  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Peter 46 jaar Antwerpen - Berchem 0470426316
Sexy poetsvrouw gezocht
Ik heb een poetsvrouw nodig die in een sexy kleedje, rokje, hakjes komt poetsen. Vergoeding te bespreken naargelang wat wel en niet mogelijk is. Stuur me een berixht of whatsapp (niet bellen aub)  

Sexy poetsvrouw gezocht
Anoniempje 36 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
Piep mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een verzorgde vlaams lieve warme grote meid van 194cm, voorzien van een c-cup en intiem kaal. Ben je een ernstige deftige man opzoek naar een ontspannende echte gfe voor regelmatig contact? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een babbel, oprechte knf, intiem zonder extremen. Intiem met cd, Pijpen kan zonder cd. Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Hygiëne descretie en respect zijn heel belangrijk. Afspreken doe ik niet op verplaatsing. Voor we afspreken had ik wel graag een foto. Intresse na het lezen va dit berichtje? Dan lees ik graag je mailtje :) Enkel reageren bij ernstige intresse aub!!! Tot sne  

Lieve meid zoek paydate/voor regelmatig
18 dagen
frank 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Onze bucketlist !! + 500 euro
het is een fantasie van mijn zijde om te daten met een veel jonger vrouwelijk gezelschap, maar denk dat veel studentes, juffrouwen ook deze fantasie delen om met een oudere man een goede, leuke en respectvol intiem moment te beleven. Je moet alles eens gedaan hebben in het leven. Heb je dit stiekem op uw bucket list staan ? Nu je jong bent, ben je in de mogelijkheid om intimiteit te beleven met een oudere man (49 jaar en goed ogend) ,wil deze kans met u delen dat ik dan met een jongere dame plezier beleef. Discretie en respect zijn twee bijzondere aspecten wat ik geef en vraag. Je krijgt er nog 400 euro bovenop. Enkel dames die niet prof zijn reageren aub.  
  1   2   3   4